Welkom in Hotel Villa La Tourelle in De Haan!

Hotel villa La Tourelle is een charmant hotel gelegen in het hartje van de Haan. De karaktervolle Villa ligt in de mooiste wijk van De Haan, genoemd de “Concessie”. Binnen loopafstand bevindt zich een paardemanège, tennis en een park. Het prachtige zandstrand van De Haan ligt slechts op 100m van het hotel. Verschillende fiets- en wandelroutes leiden u van de zee naar polder. Voor de echte natuurliefhebber zijn er nog de duinen en een bos op wandelafstand.

La Tourelle herkent u meteen aan het charmante torentje in belle-époquestijl. U komt tot rust in één van onze sfeervolle ingerichte kamers, maar een nacht in de torenkamer is een belevenis op zich met een uitzicht van 360°. Laat u verwennen door onze gastvrijheid en geniet van een geslaagde vakantie!

Om U dag optimaal te beginnen serveren wij U een uitgebreid ontbijtbuffet met overheerlijke vers gebakken broodjes in ons schitterend decor van 8u tot 10u30. Ontbijtgranen, kazen,beleg,yoghurts, spek met eitjes, fruitsappen, vers fruit en zoveel meer worden dagelijks op het buffet geplaatst. Bij mooi weer is er mogelijkheid om buiten op het terras te genieten van het ontbijt.

Het is zalig vertoeven op ons zonneterras waar U kan genieten van (gratis) koffie of thee.
Voor de sportievelingen die komen genieten van de kuststreek en polders met de fiets bieden wij ook een gratis fietsenberging aan.

De Haan

De Haan is één en al Belle Epoque. Hier vind je amper hoogbouw. De typische Anglo-Normanische bouwstijl met rode daken, balkonnetjes, torentjes en gevels met vakwerkstructuur, bepaalt niet alleen het uitzicht maar ook de sfeer van de badplaats. Je wandelt met plezier door de slingerende lanen van de romantische villawijk en her en der ontdek je schatten. 1900 is nooit veraf. De Concessie en het geklasseerde tramstationnetje zijn parels van 20ste eeuwse architectuur.